Open menu

AVM Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 49 94

Over AVM Verzekeringsdienst

Over AVM Verzekeringsdienst

AVM Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met AVM met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt bij ons terecht met al uw verzekeringsvragen.

Ons team

Wij zetten ons bij AVM Verzekeringsdienst in om jou zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de metselaarsbranche. Je kunt een afspraak met ons maken om jouw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat jij kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die in de metselaarsbranche spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak. 

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
AVM Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contact

T: 010 - 288 49 94

E: info@avmverzekeringsdienst.nl

Ons team

Harry Hentenaar

Adviseur

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Dennis Woudenberg

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur