Open menu

AVM Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 49 94

Het coronavirus heeft een flinke impact op de continuïteit van bijna alle garage bedrijven. Van leveranciers die niet tijdig kunnen leveren en medewerkers die ziek worden, tot liquiditeitsproblemen en risico's bij thuiswerken. Wat betekent het coronavirus voor uw onderneming? Met welke risico's moet u rekening houden? In hoeverre worden deze risico's gedekt door uw verzekeringen? En wat kunt u doen om de gevolgen van deze crisis te beperken? Op deze pagina proberen we al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Webinar: het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit

Ruim 500 geïnteresseerden waren aangemeld voor het webinar. Drie specialisten van AVM Verzekeringsdienst / Schouten Zekerheid gingen met Jan Dirk Stouten in gesprek over de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers. Hoe gaat u om met crediteuren en debiteuren? Wat mag u als werkgever wel en niet vragen aan uw personeel? En kunt u zich verzekeren tegen het coronavirus? Op deze vragen en meer werd antwoord geven tijdens dit één uur durende webinar. Wilt u het webinar terugkijken? Via de onderstaande link kunt u dit aangeven, waarna we u digitaal toegang zullen geven tot het webinar.

Wij hebben voor, tijdens en na het webinar ontzettend veel vragen van relaties en ondernemers ontvangen. Omdat wij tijdens het webinar niet de tijd hadden al deze vragen te beantwoorden, hebben wij een whitepaper samengesteld. In dit whitepaper beantwoorden wij vragen die betrekking hebben op de vijf belangrijkste bouwstenen van uw onderneming: personeel, klanten en producten, leveranciers, gebouwen en ICT.

Vragen over het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit?

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 49 94 of stuur ze een e-mail.